Καρδιές αγκινάρας στο νερό

Οι καρδιές αγκινάρας είναι μία πραγματική λιχουδιά, απο καλλιέργειες που έχουν αναπτυχθεί στην Πελοπόννησο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Εμείς επιλέγουμε τις καλύτερες και σας φέρνουμε στο τραπέζι σας τις ποιό τρυφερές και νόστιμες, με την εγγύηση της οικογένειας Baldjis εδώ και 100 χρόνια. Οι αγκινάρες είναι ο βασιλιάς των λαχανικών. Τις συλλέγουμε φρέσκιες και αμέσως τις επεξεργαζόμαστε  και τις συσκευάζουμε, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας τροφίμων και εφαρμόζοντας τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας. Σκοπός μας είναι να τις διατηρούμε αρωματικές για να τις απολαύσετε.

Συστατικά:
Καρδιές αγκινάρας , νερό, αλάτι, κιτρικό οξύ, ασκορβικό.

Συσκευασία:
Χαρτοκιβώτιο των 20 βάζων x 250gr έκαστο

Κατηγορία:

Περιγραφή

Περιγραφή

Προϊόντα διατροφής BALDJIS ποιότητα από το 1910

Ο προπάππους μας δημιούργησε το εργοστάσιο της εταιρείας στην καρδιά της ευλογημένης γης, την Καλαμάτα. Ήταν ένας από τους πρώτους παραγωγούς και εξαγωγείς των προϊόντων διατροφής της Καλαμάτας. Η οικογένειά μας, φροντίζει την μεγάλη κληρονομιά του και σας παρουσιάζει την «οικογένεια baldjis” και το Καλαμάτα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο της.
Σήμερα, η 4η γενιά της οικογένειας αυτής, έχει ένα και μόνο ένα ιδανικό, το οποίο προφυλάσει και υποστηρίζει: την ποιότητα των προϊόντων διατροφής.