Οινόμελι Μυλοποτάμου, Αμπελώνας Βατοπαιδίου ερυθρός merlot – Cabernet & Ερυθρός Μυλοποτάμου

Ερυθρός Μυλοποτάμου: Ένα κρασί βιολογικής καλλιέργειας από ποικιλίες σταφυλιών του Αγίου Όρους. Ένα ιδιαίτερο ξηρό, ερυθρό κρασί που συνδυάζει την παραδοσιακή αγιορείτικη οινοποίηση με τις σύγχρονες μεθόδους και στέκεται με αξιώσεις τόσο στην ελληνική αγορά αλλά και στο εξωτερικό.

Αρώματα από βατόμουρα, φραγκοστάφυλλα και κεράσια. Πλούσια και ώριμη επίγευση. Η παλαίωση γίνεται σε δρύινα βαρέλια επί 12 μήνες. Περιέχει γλυκόζη, φρουκτόζη, τρυγικό, κιτρικό, οξικό, γαλακτικό, μηλικό, ηλεκτρικό, οξαλικό, βορικό και φωσφορικό οξύ. Επίσης, έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε τανίνες, και ανθοκυανίνες (ισχυρά αντιοξειδωτικά) και διάφορες  χρωστικές. Βοηθά στην απώλεια κιλών, μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου και εμφράγματος, καταπολεμά την κόπωση, ενεργοποιεί τις ενδορφίνες για καλή διάθεση, μειώνει την χοληστερίνη και τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.

Αμπελώνας Ι.Μ.Βατοπαιδίου ερυθρός οίνος merlotCabernet: Ερυθρός ξηρός από σταφύλια βιολογικής γεωργίας.  Ξηρός, ήπιος ερυθρός οίνος με πλούσια αρώματα σκουρόχρωμων φρούτων και ευχάριστες νότες δρυός από το βαρέλι. Παράγεται με τη φροντίδα και την τεχνογνωσία των μοναχών της Ιεράς μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και διατίθεται από την Έκθεση Προϊόντων Αγίου Όρους.

Παράγεται από σταφύλια βιολογικής γεωργίας. Ξηρός, ήπιος ερυθρός οίνος με πλούσια αρώματα σκουρόχρωμων φρούτων και ευχάριστες νότες δρυός από το βαρέλι. Περιέχει γλυκόζη, φρουκτόζη, τρυγικό, κιτρικό, οξικό, γαλακτικό, μηλικό, ηλεκτρικό, οξαλικό, βορικό και φωσφορικό οξύ. Επίσης, έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε τανίνες, και ανθοκυανίνες (ισχυρά αντιοξειδωτικά) και διάφορες  χρωστικές. Βοηθά στην απώλεια κιλών, μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου και εμφράγματος, καταπολεμά την κόπωση, ενεργοποιεί τις ενδορφίνες για καλή διάθεση, μειώνει την χοληστερίνη και τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.

Οινόμελι Μυλοποτάμου: Από μοσχάτο Αμβούργου, ένας ημίγλυκος ροζέ οίνος σε ημίξηρο στυλ από τα αμπέλια βιολογικής καλλιέργειας του Μυλοποτάμου. Ο φρουτώδης χαρακτήρας του κρασιού, σε συνδυασμό με τη σχετική γλυκύτητα που διαθέτει του προσδίδουν μια απόλυτα ελκυστική διάσταση. Εξαιρετικά αρωματικό κρασί, μέτριας έντασης με γλυκιά επίγευση.

Περιέχει φρούτα και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ.  Περιέχει γλυκόζη, φρουκτόζη, τρυγικό, κιτρικό, οξικό, γαλακτικό, μηλικό, ηλεκτρικό, οξαλικό, βορικό και φωσφορικό οξύ. Επίσης, έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε τανίνες, και ανθοκυανίνες. Είναι πιο ελαφρύ για κατανάλωση. Βοηθά στην απώλεια κιλών, μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου και εμφράγματος, καταπολεμά την κόπωση, ενεργοποιεί τις ενδορφίνες.

Κατηγορία:

Περιγραφή

Περιγραφή

Σετ Πακέτα Δώρων

Επιλέξτε το πακέτο δώρου που ταιριάζει σε εσάς. Πακέτα με εκλεκτά κρασιά, για να δωρίσετε και να εντυπωσιάσετε δίνοντας χαρά. Επιλέξτε ανάμεσα στους συνδυασμούς που σας προτείνουμε, σε απίστευτα ασυναγώνιστες τιμές και σε μοναδικές, ποιοτικές συσκευασίες.