Η εταιρεία μας ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ με ΑΦΜ : 095632904 και αριθμό ΓΕΜΗ: 002532501000 χρησιμοποιεί για τις εμπορικές συναλλαγές της τον διακριτικό της τίτλο BLUE TRUSTRADE ΕΠΕ και εδρεύει στην Ελλάδα στο Χαλάνδρι επί της οδού Μ. Ασίας 24 10 χλμ από το κέντρο της Αθήνας σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις γραφείων και αποθηκών.

Επιλέγει σχολαστικά όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων Ελλήνων παραγωγών , τα προβάλει με τον ιδανικότερο τρόπο στο e-shop της με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς , επιβραβεύοντας διαρκώς με ποσοτικές , συνολικές και μελλοντικές εκπτώσεις τους πελάτες της ιδιώτες και εμπόρους, στην Ελλάδα , στην Ευρώπη , στις Η.Π.Α , Καναδά και Αυστραλία .

Δίνει έμφαση σε προϊόντα που τα χαρακτηρίζουν η υψηλή διατροφική τους αξία και τα ποιοτικότερα δεδομένα παρασκευής και τυποποίησής τους , ο παραδοσιακός τους χαρακτήρας σε Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε , καθώς και η μοναδικότητα του είδους τους . Χρησιμοποιεί το δικό της διεθνές κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα BLUE TRUST TASTE SELECTED GREEK PRODUCTS με αριθμό καταχώρησης : 017868336 της EUIPO για να προβάλει και να διακινεί τα επιλεγμένα προϊόντα της στην Ελλάδα και στις χώρες του εξωτερικού , προσφέροντας το αίσθημα της ασφαλούς διακίνησης των προϊόντων της στους πελάτες της.

Διεθνή βραβεία και πιστοποιήσεις μέσα από σύγχρονες μονάδες παραδοσιακά απασχολουμένων παραγωγών , κατατάσσουν τα Ελληνικά προϊόντα στις υψηλότερες θέσεις προτίμησης των καταναλωτών παγκοσμίως .

Η συνέπεια λόγων και έργων της εταιρείας μας χαίρει της αμέριστης εμπιστοσύνης των παραγωγών – προμηθευτών μας σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας , καθώς και των πελατών μας ιδιωτών και εμπόρων στην Ελλάδα και το εξωτερικό .