Οι πελάτες μας ιδιώτες και έμποροι που θα επιλέξουν την ιστοσελίδα της εταιρείας μας για να προμηθευτούν τα προϊόντα που επιθυμούν , με την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής στο νόμισμα του ευρώ, καθώς και να χρησιμοποιήσουν την Υπηρεσία Μετατροπής Νομίσματος ( Dynamic Currency Conversion ) για να πληρώσουν σε ευρώ από λογαριασμούς τους σε ξένο νόμισμα . Ολα τα έξοδα , οι τραπεζικές προμήθειες, καθώς και οι συναλλαγματικές ισοτιμίες που αναγράφονται στο δελτίο τιμών συναλλάγματος της EUROBANK για τη μετατροπή του ξένου νομίσματος σε ευρώ , εμφανίζονται με σαφή τρόπο πριν την εκτέλεση της πληρωμής από τον πελάτη μας και τον επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου .

1 ) Πληρωμή με Χρεωστική ή Πιστωτική ή Προπληρωμένη ή Εταιρική κάρτα.

Οι πελάτες μας για τις αγορές τους στο e-shop μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν 24 ώρες το 24 ωρο τις κάρτες VISA , MASTERCARD και MAESTRO , ανεξαρτήτως την τράπεζα που τις έχει εκδώσει και την χώρα προέλευσής τους . Εξαιρούνται οι κάρτες AMERICAN EXPRESS και DINERS CLUB .

Επίσης μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν με άτοκες μηνιαίες δόσεις για τις αγορές τους με κάρτα ως εξής :

α) Για αγορές από 0,01 € έως και 100,00 € εφ’ άπαξ – δεν υπάρχουν δόσεις

β)         >>      100,01 € έως και 150,00 € σε 2 μηνιαίες δόσεις

γ)         >>      150,01 € έως και 200,00 € σε 3 μηνιαίες δόσεις

δ)         >>      200,01 € έως και 300,00 € σε 4 μηνιαίες δόσεις

ε)         >>      300,01 € έως και 500,00 € σε 5 μηνιαίες δόσεις

στ)       >>      500,01 € και άνω               σε 6 μηνιαίες δόσεις.

Οι πληρωμές τους γίνονται μέσω της εγγυημένης και ασφαλούς πλατφόρμας των ηλεκτρονικών πληρωμών της EUROCOMMERCE . Οι ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω της EURO COMMERCE γίνονται πάντα με την εφαρμογή κρυπτογράφησης 256 bit και με αριθμό πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης TLS ( Transport Layer Security ).

2 ) Πληρωμή με Τραπεζικό Εμβασμα.

Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής αφορά κυρίως τους εμπόρους πελάτες μας , οι οποίοι επιθυμούν να τους εκδώσουμε τιμολόγιο πώλησης αντί απόδειξη λιανικής πώλησης για τις αγορές τους, και να πραγματοποιήσουν την πληρωμή τους εφαρμόζοντας το e - banking στις συναλλαγές τους . Επίσης , και ο παρών τρόπος πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα διέπεται από τους ίδιους κανόνες ασφαλείας και κρυπτογράφησης της EUROCOMMERCE . Τυχόν Τραπεζικά έξοδα , τόκοι ή συναλλαγματικές διαφορές ισοτιμίας οποιασδήποτε μορφής που θα προκύψουν κατά τη μεταφορά του εμβάσματος από το λογαριασμό του πελάτη στον λογαριασμό της εταιρείας μας , θα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον λογαριασμό του πελάτη αγοραστή.

3 ) Πληρωμή με PAYPAL.

Οι πελάτες μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα πληρωμής ,είτε επιλέγοντας την εγγραφή τους για πρώτη φορά ,είτε εκτελώντας την πληρωμή τους άμεσα ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχει η περιήγηση στην ιστοσελίδα της PAYPAL . Υπάρχει η ευχέρεια μέσω αυτής της υπηρεσίας της PAYPAL οι πελάτες μας να πληρώσουν με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα , χωρίς να υπάρχει ανάγκη δημιουργίας λογαριασμού.

4 ) Πληρωμή με Αντικαταβολή.

Αυτή η δυνατότητα πληρωμής παρέχεται από την εταιρεία μας αποκλειστικά και μόνο στους πελάτες μας εντός της Ελλάδας και για ποσό έως 50 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και εκτελείται κατά την παράδοση της παραγγελίας στον πελάτη από την courier . Για ποσά μεγαλύτερα των 50 ευρώ ο πελάτης μας θα πρέπει να επιλέξει έναν από τους τρείς προηγούμενους τρόπους πληρωμής .